DIGITAL

“FANG DINE KUNDER ONLINE.

DIN WEBKOMMUNIKATION SKAL VÆRE KORT,
PRÆCIS OG VISUEL STÆRK, HVIS DU VIL FASTHOLDE DEM!
– DE ER NEMLIG JORDENS MEST UTÅLMODIGE
PUBLIKUM, OG DE DØMMER DIG LIGE PÅ STEDET.”

Dine kunder er de vigtigste, så sørg for at være dér, hvor de er lige nu. Hos Highlight laver vi en generel gennemgang af det digitale univers og fortæller om de små detaljer, der kan være afgørende for din succes. Få din virksomheds digitale fundament på plads og lær at optimere eksisterende kontaktpunkter i forhold til at skabe mersalg, loyalitet og ambassadører.

Highlight fokuserer mere og mere på digital kommunikation og mobile koncepter, der virker dér, hvor kunderne er. Vi har dygtiggjort os inden for e-magasiner, Facebook og mobile medier, der ikke er til at komme uden om. Digital kommunikation alene kan ikke gøre det, men sammen med en integreret kampagne i traditionelle medier giver de digitale løsninger en overraskende stærk synergi. Det handler om at udnytte alle de fantastiske muligheder for dialog, respons, insights, salg og linking, der findes i de digitale løsninger.

Over 80% af alle mobiltelefoner er smartphones. Du har aldrig før kunnet være så tæt på dine kunder, som du kan nu. Faktisk kan du være med dem i lommen overalt, så hvorfor ikke udnytte det optimalt? Vi har produceret mere end 180 mobilsites, alle med store konverteringer, fordi vi er nede i de mindste detaljer. Her, hvor det virkelig gælder.

Der er masser af muligheder ved at kommunikere via e-magasiner. Det skal ikke bare være flot og kreativt, men også skræddersyet 100 % til nettet, så du sikrer effekter som (mer)salg, at hverve permissions, inddragelse af sociale medier m.m. Vi tænker altid alle detaljer med, så du får den højeste konvertering og vil også meget gerne stå for lanceringen, så I kommer bedst muligt fra start. E-magasiner er et aktivt medie, der giver kunderne væsentligt kortere vej fra inspiration til handling. Vi har i dag udviklet mere end 70 e-magasiner i samarbejde med vores partner.

Der er 3 millioner danskere  her – 72 % af dem er her hver eneste dag! 1 million tjekker via mobilen… Fakta er, at 90 % af dine fans aldrig kommer tilbage til din side igen, og kun 17 % ser dine opslag! Det er ikke nemt at få succes, skabe loyale kunder eller drive salg med hjælp fra verdens største sociale medie. Men vi ved, hvad der skal til! Vores tilgang til Facebook er ganske simpel, men yderst effektiv og operationel:

  • Vi arbejder ud fra grundprincipperne i kommunikationsstrategien for at skabe det bedste fundament
  • Vi fokuserer på kvaliteten og ikke kvantiteten af dine fans
  • Vi ved, at relevant indhold på siden er afgørende for dit salg og din forretningsudvikling
  • Vi udnytter dine eksisterende kontaktpunkter, inden der investeres i annoncer og store kampagner

Lars Kamstrup

Key Account Manager

+45 38 17 09 79
Lk@highlight.dk