Spørgsmål og svar

Videoer på vej

Underernæring 

Epilepsi

Perifer arteriel sygdom

Proteinsyntese

SMTTE-modellen

Hvad koster highlight?
Det koster 99 kr. pr måned at abonnere på highlight. Ingen ekstra omkostninger og ingen binding.

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle videoer og quizzer på highlight.
Hvilke uddannelser er highlight relevant for?

highlight er relevant for dig, der læser til:

  • Sygeplejerske
  • SOSU
  • Ambulancebehandler
  • Fysioterapeut
  • Læge
  • Jordemoder
  • Radiograf
  • Farmakonom
  • Anden natur- eller sundhedsvidenskabelig uddannelse
Vil du være Student Brand Manager for highlight?

Har du lyst til at være Student Brand Manager for highlight, så skriv en besked til os, hvor du fortæller lidt om dig selv.

Hvor studerer du? Hvor langt er du i dit studie? Og hvorfor du gerne vil være med til at udbrede kendskabet til highlight til andre studerende?

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jeg har problemer med at logge ind

Oplever du problemer med at logge ind, så kontakt os venligst her eller på tlf 33 75 56 56. Så vil en fra highlight-teamet hjælpe dig hurtigst muligt. 

Jeg har glemt mit brugernavn. Kan I oplyse det?

Dit brugernavn er altid den mailadresse, du har opgivet, da du oprettede din profil. Hvis du er i tvivl, om du er oprettet, kan du altid kontakte os her eller på telefon 33 75 56 56.

Jeg har glemt mit kodeord. Kan I oplyse det?

Hvis du trykker på "LOG IND" - du finder menupunktet øverst til højre - finder du et link der hedder "Glemt adgangskode?". Klik på det, og du vil få en mail med et link, hvor du kan lave et nyt kodeord. Hvis det giver problemer, kan du kontakte os her eller på telefon 33 75 56 56.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan afmelde dit abonnement når som helst. Når du er logget ind, klikker du på ”Min profil” og vælger ”Mit abonnement”. På denne side kan du opsige dit abonnement.

Når du opsiger dit abonnement, vil du modtage en mail som bekræfter opsigelsen. Husk at du kan se videoer og quizze på highlight helt frem til datoen, hvor dit abonnement udløber. 

Kan jeg streame forskelligt materiale på samme tid med ét login?

Nej, du kan ikke ikke streame fra flere skærme samtidig med ét login.

Kan jeg se highlight på mobil og tablet?

Vi anbefaler at downloade appen for den bedste oplevelse af highlight. Download appen "highlight" i App Store eller Google Play

Hvornår kommer der flere videoer – og hvorfor kan jeg ikke se alle emner?

Under "Videoer på vej" kan du se, hvad vi arbejder på lige nu.

På highlight vil vi lave de bedste videoer til dig. Vi har travlt, og vi drømmer stort, så der kommer hele tiden nye videoer. Lige nu dækker vi anatomi og fysiologi, biokemi, ernæring, farmakologi, lægemiddelregning, mikrobiologi, psykologi og sygdomslære. Og snart tager vi hul på fagområder som genetik, pædagogik og mange andre fagområder.

Hvis du ønsker dig bestemte videoer, er du altid velkommen til at skrive til os.

 

 

Oplever du problemer med visningen af highlight?

For at få det fulde udbytte og den bedste oplevelse af highlight skal du bruge Chrome på alle devices eller Safari 11+ på Apple devices.

Sådan laver du en kildehenvisning til en highlight-video

Når du skal lave en korrekt henvisning til en highlight-video, er det vigtigt, at din underviser har adgang for efterfølgende at kunne tjekke dine kilder. Det kan din underviser få ved at skrive til kontakt@highlight.dk.

 

Husk at tjekke, hvilke krav den referencestandard du bruger, har til data i litteraturlisten og henvisninger i brødteksten.

 

Bruger du APA som referencestandard, skal du oplyse følgende data: Underviserens efternavn, fornavns initial. (dato for videoen). Videoens titel. [Video]. Udgiver. URL

 

Da vi ikke oplyser, hvornår en video er udgivet, skal du skrive (uden dato) – se nedenstående eksempel.

 

Eksempel på litteraturliste, APA 7. udg.:
Mikkelsen, T. R. (uden dato). Introduktion til nervesystemet [Video]. Highlight. https://www.highlight.dk/#/sygepleje/video/anatomi-og-fysiologi_1/nervesystemet_70/introduktion-til-nervesystemet_55460999

 

Eksempel på henvisning i brødteksten, APA 7. udg.:
(Mikkelsen, uden dato)

Er du underviser?

Hvis du er fastansat underviser på en lang eller mellemlang natur- eller sundhedsfaglig uddannelse, kan du få underviseradgang til highlight.

 

Bemærk at underviseradgangen er til personlig brug, og du må bruge den til at orientere dig i indholdet. Videoerne må af hensyn til ophavsret kun i meget korte uddrag vises som en del af din undervisning. 

 

Skriv til os på kontakt@highlight.dk og oplys hvilken uddannelse og campus, du er tilknyttet, for at få adgang.

 

Er du klinisk underviser/vejleder eller underviser du på EUD eller en gymnasial uddannelse, kan vi desværre ikke tilbyde dig gratis adgang til highlight. 

Må jeg bruge videoer som en del af min undervisning?

Videoerne må af hensyn til ophavsret kun i korte uddrag vises som en del af din undervisning. Videoerne kan med fordel bruges som en del af forberedelse til undervisning eller repetition for både undervisere og studerende. 

 

Er du i tvivl om, hvordan du må benytte dig af highlight som underviser, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@highlight.dk.